HTML

weekend...

2010.01.31. 13:30 sziszamisza

 

Hmm... mikor lesz már tavasz? Jelenleg nem úgy tűnik, hogy sietne... Hóhegyek, hóesés... hófúvás... Szeretem a telet valamilyen szinten, de ami sok az sok :) Szerencsére találtam egy olyan dolgot, ami télen az legtutibb és imádom, nos ez az éjszakai fürcsizés Demjénben. Mikor kint kabátban meg lehet fagyni, akkor kellemes igazán kint a szabadban meleg vízben beszélgetni, vagy csak "lenni". Péntek éjszaka megint ennek a szenvedélynek sikerül hódolni. Azt hittem, hogy ennek megfázás lesz a vége amit ott műveltünk. Szauna, jéghideg zuhany, ki a hidegbe...be a medencébe. De ezt be kell vezetni heti szintre :p Ezek a kis éjszakai wellnessek tök jók. Ki kell próbálni!!! Majd némi csokiutánpótlás... Ez egy kimerítő nap után sztem sokszor kihagyhatatlan. Költségvetésben és pénzügyi hókuszpókuszokban teli nap után egy ilyen lazulás :)

Hajnalig tartó dorbézolás után már csak a reggel kellemesebb, mikor fél 7kor kedves Jázmin tudatja ébrenlétét, és hogy mennyire unja magát...

 

XXX, Hel

Szólj hozzá!

Címkék: ejszaka csillagok relax viz

A bejegyzés trackback címe:

https://angelfromhell.blog.hu/api/trackback/id/tr421716821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása